Roope on nyt kotiutunut sen verran, että malttaa kirjoitella tänne.

Roopen matka kotiin sujui aika hyvin. Aluksi se ei voinut ymmärtää, missä kaikki siskot ja veljet on ja vinkuikin ensimmäiset puoli tuntia. Juuri kun se rauhoittui, oltiin Mouhijärvellä Paavon vanhempien kotipaikan kohdalla. Päästettiin Roope ulos ja katsottiin mitä se tekee:

401869.jpg

eli pissaa nätisti ulos! Niin sitä pitää!

Tämän kuvan ottamisen jälkeen huomattiin, ettei auton ovi mene enää takaisin kiinni. Kun tuli mieleeni soittaa auton edelliselle haltijalle (lue: iskälle) että onko tällaista sattunut aiemmin, tajusin että käsilaukkuni oli jäänyt Roopen kasvattajalle Tarjalle... Hienoa, niin sitä pitää! :)

No matka pääsi lopulta jatkumaan, eikä Roopeakaan viivästykset haitanneet:

401834.jpg

Kun päästiin kotipihaan, onnistui Roope toistamaan aiemman pissisuorituksensa. Kun päästiin sisälle, muutama seuraava yritys meni kyllä täysin ohi, mutta sen jälkeen sanomalehdille on osuttu kiitettävästi.

Roopelle oli tietysti ostettu etukäteen muutamia leluja. Noutomatkalla mukana ollut köysilelu ei Roopea juuri kiinnosta, ei myöskään muovinen Kong-lelu, joka ei jaksanut juuri kiinnostaa edes maksamakkaratäytteellä!?? Mutta yksi aarre on ylitse muiden, kangasankka, jossa on sisällä tennispallo. Oi!

401829.jpg

Ensimmäisen yön Roope nukkui omalla pedillään, joka oli vedetty sohvan viereen, jossa minä nukuin. Muutamia kertoja piti vinkua, mutta Roope rauhottui ja nukahti uudestaan pienten silittelyjen jälkeen.

Yleisesti ottaen Roope on ollut todella rauhallinen, mutta ehkä vielä jännittää olla uudessa paikassa.