Roopella oli tänään eka koulupäivä, kyllä ne lapset sitten kasvaa nopeasti!! Meistä kun ihan tuntuu kuin se olisi tullut meille vasta pari kuukautta sitten ;)

Roope oli ollut aikasemmin pari kertaa ns. esikoulussa, joten ihan uppo-outoa ei ollut olla isossa ryhmässä paikallaan. Ei outoa, mutta hankalaa silti. Tietysti Roope haluais leikkiä kaikkien kanssa, eikä silloin lempparinamupalatkaan oikein auta. No tottelevaisuuden alkeiskurssilla se tottelevaisuus on (meillä, ei niinkään muilla) todellakin alkeellisella tasolla... Kyllä Roopestakin kunnon koululainen välillä paljastui ja välillä malttoi istua ja jopa vilkaista ohjaajaansa! Edistystä siis.

Tässä meidän reipas koululainen (huom se jolla on reppu ei ole koululainen vaikka siltä saattaa näyttääkin, vaan se pienempi otus;)

Lähdettiin koirakouluun niin ajoissa että jäi hyvää aikaa käydä jäähallin viereisessä koirapuistossakin. Siellä oli Roope pääsi leikkimään yhden isokokoisen pennun kanssa ja Roope pääsi vaihtamaan normaalista taka-ajajan roolistaan (aikuiset koirat ei yleensä kestä tän hyppimistä ja karistaa Roopen luotaan juoksemalla pois...) ja sai juosta edellä, mutta asetelma taisi olla liian outo: Roope yritti vain tehdä äkkikäännöksiä ilman että sillä oli juurikaan vauhtia. Tuli siis kiinniotetuksi hyvin nopeasti. Pitää vielä harjoitella. Kuvassa kuitenkin toinen iso koira, aikuinen maremmano (toivottavasti meni oikein).

Ollaan kavereita, jooko, jooko?

Sunnuntaina Roope tapasi ensimmäistä kertaa Kosmon, 1-vuotiaan tanskalais-ruotsalaisen pihakoiran. Siinäpä toinen rotu län-si-göö-tan-maan-pys-ty-kor-van lisäksi jota saa tavata vastaantulijoille useamman kerran. Mistä nää ruotsalaiset keksiikin näitä rotunimiä? ;)

Käytiin metsässä kävelyllä (ihmiset) ja juoksentelemassa (koirat). Roope välillä vinkui ja valitti, kun Kosmo paineli menemään niin lujaa, että Roopella oli lievästi sanottuna hankaluuksia pysyä perässä. Valitettavasti taas a) kuvaaja oli auttamatta jäljessä tilanteista b) kamerassa oli väärät asetukset päällä ja vielä c) akku alkoi loppua eli vain muutama semi-onnistunut kuva jäi saldoksi.

Älä mee nii lujaa!

Jälleen aloittelevan koirankuvaajan pelastus: juomatauko!

Viikonloppuna ehdittiin myös käymään mökkeilemässä. Roope pääsi mm. leikkimään vierailulla olleiden pikkulasten kanssa (ihan lempparii!), syömään sinivuokkoja (kyllä!), juoksentelemaan metsässä sekä oma-aloitteisesti kaivamaan alkua uudelle kukkapenkille / mansikkamaalle / ihan vaan kuoppaa...

Et kai sä väitä et TÄÄKIN on kiellettyä?!?!!