Roope on jo ollut pitkään oma reipas itsensä. Emäntä ei vaan ole jaksanut olla niin reipas, että olisi nettiin mitään laittanut. Eikä nytkään mitään ihmeellistä kyllä ole tiedossa.

Ollaan me kyllä tehty kaikenlaista. Eilen oli Handskesin D-pentujen tapaaminen. Oltiin Kankaanpäässä kolme tuntia, joka sisälsi aika tarkalleen kolme tuntia leikkimistä sisarusten kanssa. Muitakin koiria, pienempiä ja isompia oli paikalla, mutta kyllä samanikäsillä leikki vaan sujuu parhaiten.

Tänään oltiin pitkästä aikaa koirakoulussa. Tämä oli vasta toinen kerta, kun vissiin ensi viikolla on jo viimeinen kahdeksasta kerrasta... Me sitten käydään muut tunnit elokuussa ja huomenna käydään kans "kuokkimassa" toisen kurssin tunneilla. Nyt Roope osasi olla jo tosi kiltisti siellä tunnilla. Istuskeli vaan muina miehinä. Onkohan se sittenkään vielä oma itsensä?? ;)

Roope on löytänyt jälleen uuden vaki-nukkumapaikan. On muuten siinä juuri tällä hetkelläkin. Mutta annetaan kuvien (ja Roopen) puhua.

vahtikoira

Tästä ette ainakaan pääse livahtaa ulos niin etten mä huomaa!

lepoa

Emäntä yritti ottaa kuvaa sillai ettei toi "väärä kylki" näkyis, mut oon mä aika komee vaik oisin miten päin. Ainaki omasta mielestä.

jaakaapilla

Muuten, mä tiedän et emäntä piilottaa kaikki parhaat jutut näihin kaappeihin. Haloo, tosi hyvä piilo kun mäkin tiedän. Tosin vielä pitää selvittää miten sinne sisälle pääsee...