Tänään käytiin pienellä automatkalla: mentiin noin 8 km matka eläinkauppaan ja sama takaisin. Roope oli kiltisti ja rauhallisesti autossa. Tälläkin kertaa Roope oli mun kanssa takapenkillä, joten sain huomata omakätisesti (kirjaimellisesti!!) että pientä jännitystä kuitenkin oli ilmassa, sillä vaikka Roope sormia mutustellessaan on jo vähentänyt "volyymia" niin menomatkalla sai pari kertaa sanoa 'au'. 

Ostettiin Eagle Pack penturuokaa, joka vaikuttaa muuten hyvältä, mutta ne nappulat on sen verran pieniä,ettei ne ehkä toimi kovin hyvin 
palkkioina koirankoulutuksessa. Eli voi olla, että vaihdetaan ruokaa vielä. Ostettiin myös pieniä herkkutikkuja, joista Roope sai paluumatkalle yhden järsittäväksi. Se kesti noin 3 km... Ainakin nuo herkkuluut maistuu, mutta varsinaisen ruuan kohdalla ruokahalussa on vielä toivomisen varaa.

Toisena uutena asiana olin tänään vähän pidempään pois kotoa. Roope ei ollut kuulemma mun lähtööni kovin paljoa reagoinut, ehkä se oli jopa hieman reipastunut (??). Alla hetki sitten otettu kuva Roopesta maailman parhaassa paikassa: sylissä!

409221.jpg