Onpa jääneet taas päivitykset, eikä sitä jaksa vanhoja juttuja enää muistella, joten päivitetään nyt sitten vain viimesimpiä tapahtumia, joista tärkeimpänä viime viikonlopun Handskes-päivät Kankaanpäässä. Kaikki muut onkin jo tainnut päivittää blogejaan, mut mä en oo ehtiny kun on pitänyt laiskotella kotona... Eli se mun viime päivityksessä mainitsema kesäloma on vihdoin koittanut ja piiiitkästä odotuksesta mua onkin palkittu kesän parhailla säillä.

Tässä siis kuvasatoa viikonlopulta.

825522.jpg

Tässä Lola, Roope ja Jasu, jotka olivat D-pennuista ensimmäisinä paikalla.

825528.jpg

Lisää painia. Roope selättää siskonsa ja Jasu toimii tuomarina. (Hyvä Roope! Onneksi saan itse valita täällä esitettävän materiaalin, niin Roopen saa näyttämään tosi kovalta jätkältä...)

825530.jpg

Tässä tuijotteleepi varmaankin pikkuinen Sona.

825611.jpg

Lisää pentuja. Otin näistä aika monta kuvaa ja melkein yhtä monta epäonnistui vauhdikkaiden liikkeiden takia.

825615.jpg

Tässä on Tarmo. Eiku Roope, eiku Tarmo :) Oli sen verran Roopen näköä tässä velipuolessa (äidin puolelta) että yritin käskeä Tarmoa tulemaan luokseni "Roope, tule nyt, Roope, tule... Eiku katos, Roope sähän oletkin mun jaloissa...." Tarmo on kuitenkin jo Iso Mies, toisin kuin meidän pikkuinen...

825608.jpg

Toiset sitä vaan osaa ottaa luonnostaan rennosti, vaikka muut temmeltäiskin viimestä päivää.

Roope lepäsi kunnolla vasta paluumatkalla sunnuntaina ja jatkoi lepäämistä pieniä taukoja lukuunottamatta maanantai-aamuun asti... (lepäämisestäkin pitää ottaa taukoja, on se sen verran rankkaa nimim. lomalainen) Mutta voi siis hyvällä syyllä sanoa, että Roope otti Handskes-päivistä kaiken irti :)