Kokeilin viikon ajan, miltä tuntuisi, jos olisi loma... Ihan kivaa oli, joten elokuussa sitten paremmalla ajalla lisää. (Pitää siis tsempata itseään jotenkin kun muut lomailee heinäkuussa... )

Mentiin Roopen kanssa nauttimaan mökkeilystä parin päivän (!) tauon jälkeen. Samalla tavattiin sukulaisia jonkin verran.

Aluksi kuvia vierailulta metsästys- ja koiraperheeseen. Roope aluksi oli taas ihan tohkeissaan, kun oli koiraseuraa. Tälläkin kertaa toinen koira oli hieman vanhempi, eikä niin välittänyt siitä että Roope kulki koko ajan perässä / vieressä ja yritti pussailla urakalla.

Tässä kuva Rutuksesta (nimen kirjoitusasu mun oma) lempparipaikallaan. Siellä sai myös aluksi olla "rauhassa" Roopelta, eli sai fyysisesti rauhan, mutta haukkumiselta ei päässyt pakoon:

rutus

Roope löysi myös toisen haukuttavan. Lopulta rohkeus voitti ja Roope kävi haistelemassa myös tätä uutta tuttavuutta:

uusi_kaveri

Jee, kerrankin kaveri, joka ei juokse mua pakoon!

Viimeisenä mökkeilypäivänä paistoi aurinko! Niin, se on se kesällä usein lämmittävä taivaankappale, jota ei tietenkään voi näkyä Minun lomapäivinä. Niin, aurinko siis paistoi ja sen kunniaksi lähdettiin venereissulle läheiseen saareen. Kun oli kerran ostettu Roopelle pelastusliivitkin.

kenen_idea

Kenen idea tää oli?

maata

Ihanaa, maata jalkojen alla, ihanaa!

liivit_pois

Hei nyt näistä liiveistä eroon ja äkkiä!

apua

Auta ny vähä ees!

antautuminen

Antaudun!!

Oikeesti Roope viihtyi veneessä ihan hyvin ja oli kiltisti. Sattui vain niin hyviä kuvia :) Mutta pelastusliiveistä yritettiinkin sitten pelastua ihan tosissaan!

Mökillä Roope innostui myös piilottelemaan puruluita ja siankorvia. Kun kävin Roopelle vihjasemassa, että etkös söisi tuota koivun juuressa olevaa siankorvaa, niin se kävi siirtämässä sen pitkään nurmikkoon. Niin tietenkin, että ensin varmistui etten mä huomaisi... Sisällä annetut herkut myös Roope jätti syömättä, olisi vain tahtonut ulos hautaamaan niitä... Toivottavasti Roope muistaa seuraavalla kerralla mökillä mitä tuli piilotettua minnekin.