Nyt on mennyt niin juhannnus kuin Handskes-päivätkin, niin nyt luulisi olevan paljon kuvia ja jaettavaa. Kuvia ei nykyään kyllä tule napsittua ihan entiseen malliin, kun "eihän tuo enää mitenkään muutu"  (onnistumisprosentti on kuvissa sitten sitä samaa 0-5%). No kai se silti jollain tavalla kasvaa, kun jossain uusimmissa kuvissa Roopea voisi erehtyä luulemaan aikuiseksi koiraksi. Huom. vain joissain :)

Juhannuksena oli näin kivaa:
P6210477-1.jpg

Ja tässä toinen (lue: yksi kymmenistä) poseerausyritys
P6210478-1.jpg

Ja sitten kuvia Handskes-päiviltä, jotka olivat viikko sitten. Siellä oli paljon ihania pentusia... Onneksi sain kaapattua niitä edes kameraan :) omaksi kun ei just nyt voi ottaa.

h1.jpg
Roope tutustuu Sohviin ja Pipsaan.

h2.jpg
Oiskohan tässä Sohvi, Pipa sekä kaksi Handskes H-pentueen söpöläistä.

h3.jpg
Pipa (edessä) ja Sohvi tarkkailevat, mitä mökin luona tapahtuu.

Ja tässä se neljäs onnistunut kuva.
h4_pipa.jpg
Pipa-söpöläinenhän se siinä. Aivan superihku!

Handskes-päivillä oli myös mm. 2 kpl Roopen veljiä, nimittäin Taavi ja Jasu, mutta veljeksistä en saanut hyvää ryhmäkuvaa, ehkäpä siksi että pientä rähinää oli välillä havaittavissa... Kivasti ne pojat kuitenkin suurimman osan ajasta kuitenkin olivat.

Minä ja Roope ollaan kesäharrastuksena aloitettu agility muutama viikko sitten. Harjoitukset on ollu tosi hauskoja, joten kyllä me tästä itsellemme toinen laji tokon rinnalle otetaan. Tokossa taasen ei olla edistytty mitenkään viime aikoina, mutta tunnollisesti käydään joka viikko harjoituksissa, kotosalla sitten ei mitään treenatakaan...