Tänään matkasimme kovassa lumimyräkässä ja ajotaitoja haastaen (ihan hyvin pärjäsin ja kyllä äiti, ajoin varovasti!) aamulla Keuruulle ryhmänäyttelyyn. Siellä olikin paljon Handskes-koiria. Oli useampi pentunen ja Roopen veli Jasu, Saku, Åke ja Tumppu.

Roopen tulos: HYVÄ (mikä ei varsinaisesti ole kovinkaan hyvä, mutta...)
Tässä, mitä tuomari Riitta Lahtovaara sanoi Roopesta:
Hyvän tyyppinen, maskuliininen, pitkä- ja kapearunkoinen uros. Oikean linjainen pää, kaunis ilme. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Hyvä ylälinja lantioon asti, pysty lantio. Riittävän syvä mutta kapea runko. Riittävät etukulmaukset, takana niukat. Liikkuu ulkonevin kyynärpäin ja lyhyellä taka-askeleella. Luonne ystävällinen. Karvapeite hyvä.

Olen tyytyväinen tuohon sanalliseen arvioon, kuulostaa ihan Roopelta ;) Siitä olen erityisen tyytyväinen, että karvapeite oli tuomarin mielestä hyvä, sillä itse olin pitänyt sitä aika heikonlaisena vielä jokin aika sitten ja nyt muutaman viikon ajan olin syöttänyt Roopelle erikoisesti turkin ja ihon hyvinvointiin suunniteltua kuivamuonaa. Roopehan on aika laiheliini poikanen, eli nyt sitten odotellaan että alkaisi kasvamaan Mieheksi.

Muiden tuloksista vielä sen verran että Jasu-veli sai ERInomaisen ja vara-sertin! Onnea Jasulle ja Tarjalle! Vielä hienommin meni Kasvattaja-Tarjan Sakulla, ERI, sert ja ROP!! Onnea!

Mulla oli kamera mukana, mutta onnistuneita kuvia ei tullut yhtään.

Alla kuvia kuitenkin eiliseltä aamulenkiltä. Oli satanut lunta ja sehän saa pikku-göötin aivan hepuliin. Se ja ne tyhmät valjaat...

1263033.jpg
Roope on ehtinyt jo tehdä tällaiset painaumat lumeen, ennen kuin emäntä saa edes kameraa taskusta pois...

1262965.jpg
Kuva kertoo kaiken, ei tarvita sanoja.

1263002.jpg
Huh, jaksaiskohan vielä riehuu?

1262971.jpg
JOO!

1263042.jpg
Mitä?