Saimme näyttelystä arvosanaksi HYLÄTTY.

Heti kun avoimen luokan urokset oli aseteltu riviin, alkoivat Jasu (veli) ja Roope rähistä toisilleen. Molemmat sitten poistettiin kehästä, samoin kuin meidän edellä ollut Topi.

Saatiin kuitenkin käydä omalla vuorollamme käydä kehässä.

"Könsprägel ok, också benstomme. Behöver bättre kroppsvolym. Bra hals och rygg. Behöver bättre förbröst och är någöt flat i bröstkorgen. Något kort i sin päls men kvaliteten är bra. Svårt att bedömma rörelser. Temperament ok bårta från andra hundar. 0 på grund av temperament."

Oma käännös:

"Sukupuolileima ok, samoin luusto. Tarvitsee enemmän massaa. Hyvä kaula ja selkä. Tarvitsee paremman eturinnan ja rintakehä on jonkinverran litteä. Hieman lyhyt turkki mutta karvanlaatu on hyvä. Vaikeaa arvotella liikkeitä. Luonne on hyvä kun on kaukana muista koirista. 0 luonteen johdosta."

Roopehan ei normaalisti rähise ollenkaan, mutta joillekin gööteille se tuntuu rähisevän. Jospa Roope laitettaiskin vaikka noutajaurosten kanssa samaan kehään??

Kuulostaa vaan pahalta tuo hylätty luonteen takia, kun missä tahansa näyttelykehän ulkopuolella koiran luonne on mitä ystävällisin... Mutta arvostan kyllä sitä että tuomari puuttuu rähiseviin koiriin ja siksi hylkäys on aivan oikein.