Roope on nyt päässyt harjoittelemaan näyttelyissäkäyntiä oikein urakalla. Oltiin sekä lauantaina että sunnuntaina mätsärissä.

Lauantaina käytiin Teivossa, jossa pieniä koiria oli ilmoittautunut yli 60 kpl. Ehkä osan suuresta suosiosta selittää se, että pieniksi koiriksi laskettiin kaikki alle 50cm korkeat... Joka tapauksessa me oltiin numero (4)57 eli päästiin kehään melkein kolme tuntia arvostelun aloittamisen jälkeen. Ei ihme, että sitten kun sinisten ja punaisten yhteiskehät alkoivat, oli koiria jonkin verran jo häipynyt. Paikalla oli 3 gööttiä: pentukoirissa Gösta ja aikuisissa suunnilleen Roopen ikäinen Onni. Me saatiin sininen nauha. Kehässä Roope käyttäytyi ihan hyvin, seuraamisessa on vielä hiomista. Tässä mätsärissä jaettiin oikein kirjalliset arviot, joten laitetaanpa Roopen arvio tähän
(asteikko: erinomainen - hyvä - tyydyttävä)
yleisvaikutelma: erinomaisen ja hyvän väliltä
kehäkäytös: erinomaisen ja hyvän väliltä
luonne: erinomainen
turkin kunto: hyvä
liikkuminen: hyvä

Sunnuntaiaamuna piti vielä harkita huonon sään takia, viitsisikö sitä lähteä. Roope vähän samoissa tunnelmissa:
1320849.jpg

Mätsäriin? EVVK...

Mutta mentiin silti. Sunnuntain tapahtuma järjestettiin Niihamassa (myöskin Tampereella) jossa tapahtumapaikka oli maneesi. Siellä oli muuten tilaa olla ja mennä ja myös isot kehät.

Nyt oltiin koirakko numero (1)28, joten oltiin noin puolivälissä porukkaa. Tällä kertaa sitten noin tunti arvostelun alkamisesta oli meidän vuoro.

1320859.jpg
Juuri ennen kehään menoa

1320864.jpg
Paulaa hymyilyttää kun Roope seisoo nätisti.

1320865.jpg
No kai mä nyt ees välillä saan istuu, jooko?

Sunnuntaina tuloksena myöskin sininen nauha, eikä menestystä jatkossa. Mutta paremmin ja paremmin se koira liikkuu, toivoa on. Sunnuntaina nähtiin myös loistakas gööttisuoritus, kun pennuissa oli yksi tyttögöötti (Konnunkodon Fulla Asynja), joka oli punaisten neljäs. Oli kyllä upean näköistä menoa, ihan tuomarin rotumieltymyksistä johtui, ettei göötti voittanut, sanon mä.