Tällä kertaa en ole ihan niin myöhässä kirjoituksen kanssa kuin otsikosta voisi ensi silmäyksellä päätellä, sillä palasin lomalta töihin eilen. Pieni yksityiskohta tietysti on, että loman ensimmäinen osuus oli kuitenkin heinäkuussa... Otetaan asiat, tai ainakin nuo kuvat aikajärjestyksessä (niitä kun onkin niin paljon että muuten menisi sekaisin ;)

Ensimmäisellä lomapätkällä oltiin Lappeenrannassa ja siellä olikin lämmintä (muistaakseni!!) ja mukavan leppoisaa. Roope löysi metsästä punkkeja, tai siis punkit löysivät Roopen. Eipä niiden tietysti paljon tarvinnut etsiä, kun tämä pieni otus kävi kaikki pusikot itse tutkimassa. Tampereella ei mitään punkkeja ollut tarttunut matkaan koko kesänä, eikä ollut mitään punkkiaineita laitettu. Lopulta niitä punkkeja oli sitten ihan tarpeeksi... Ja punkkiestoaineetkin laitettiin sittemmin turkkiin.

Lappeenrannassa nähtiin jälleen Arttua emäntineen.

arttu2.jpg
Roope: Mä tykkään susta NIIN paljo! (vai miten se nyt oli?)

arttu1.jpg
Arttu: Senkin rääpäle...
Roope: Jee, leikitään, leikitään, jee, leikitään!

Sitten toisella lomalla eli viime viikolla, oltiin Roopen kanssa kahdestaan mökillä. Tarkoituksena oli lenkkeillä paljon ja harjoitella tokoa ja agilityä. Mutta koska loma on lomaa niin ihan tavallisen pituisia olivat lenkit, toko jätettiin kokonaan välistä, mutta minä harjoittelin vähän agilityn ohjaamista, Roopehan osaa jo kaiken mitä ollaan harjoiteltu, mä en vaan osaa kertoa sille mitä pitäis tehdä...

hyppy.jpg
Roope ja omatekoinen agility"rata" (se siis näkyy kuvassa kokonaisuudessaan...) Huomatkaa auringonpaiste!!

pureskelua.jpg

Välillä syötiin herkkuja, tässä juuri ennen paluuta Tampereelle. Huomatkaa jälleen auringonpaiste! :-D