Tänään olimme koirakoulun pikkujouluissa, jossa harrastettiin monenlaista leikkimielistä kisaa. Ensin oli juoksukilpailu, jossa Roope pärjäsi mielestäni erinomaisesti ollen 6. koira yhdestätoista. Taakse jäi isompiakin koiria, mm. Rottweiler. Nakkienheitossa tai siis niistä koppien ottamisessa Roope oli jaetulla viimeisellä sijalla. Nolla-tulos, mikä ei siis tässä lajissa tarkoittanut hyvää juttua... Ei olla harjoteltu, ja Roopen mielestä ne nakinpalat sai ihan hyvin poimittua sieltä maasta.

Sitten oli möllitokoa.

Luoksepäästävyys 10.

Paikallamakuu 5.
Tämä oli vain minuutin verran, mutta sekin oli Roopelle liikaa, kun toinen koira lähti liikkeelle. Liike otettiin kaksi kertaa uusiksi ja viimeisellä kerralla mä jäin ihan koiran eteen ja silloin meni ok. Armopisteitä joka tapauksessa.

Seuraaminen 8,5.
Roope meni välillä vähän mun edellä eikä kontaktia ollut ihan koko aikaa.

Liikkeestä maahanmeno 0.
Roope jäi istumaan, varmaankin koska viimeksi tokossa harjoiteltiin liikkeestä istumista. Ei mahda mitään.

Luoksetulo 10.
Roope pysyy paikallaan, juoksee nopeasti ja tulee nätisti asentoon, ja korjaa itse jos on korjattavaa. Ihme kyllä meidän varmimpia liikkeitä. Kun noin muuten arkielämässä luoksetulo on meidän heikoin liike ;)

Liikkestä seisominen 9,5.
Hienosti pysähtyi kuin seinään ja pysyi siinä kunnes liikkeenohjaajan sanoessa "käsky" kävi istumaan.

Hyppy 9.
Hieno hyppy ja seisominen ja paikalla pysyminen, mutta sama juttu kuin edellisessä liikkeessä, eli meni istumaan liikkeenohjaajan sanoessa "käsky". Muuten olisi tullut 10.

Kokonaisvaikutus 9.

Yhteensä 126,5/170 pistettä. Ja viimeinen sija.

Emme siis ole moneen kuukauteen menossa virallisiin kisoihin, mutta ensi vuonna kyllä.

Tulimme palkituiksi tunnollisimpina treeneissäkävijöinä. Jotain kehuja tuli myös kehityksestä vuoden aikana, mutta ei jäänyt niin mieleen kun en uskonut, että puhuttiin meistä, ennen kuin nimi mainittiin.... Mutta ensi vuonna siis jatkamme ja tunnollisesti aiomme jatkossakin treeneihin saapua, koska treenien ulkopuolellahan me ei jakseta harjoitella......